Nov 17, 2023

Molim ti se, Bože, da me očistiš i spasiš od dušmanskog zla

 

Od davnih vremena postoje razni načini da se prepozna skriveno zlo, eliminira i vrati sreća u ljudski život. Da biste to učinili nije potrebno da budete neki veliki vjernik ili da poznajete svijet ezoterije. Dovoljno je da pratite ova jednostavna uputstva uz čiju pomoć možete detektirati i uništiti sve ono što je usmjereno protiv vas, vašeg zdravlja i mira.



Ukoliko se u zadnje vrijeme osjećate nemirno, izrazito napeto, pogađaju vas iznenadne glavobolje, osjećate pritisak u grudima ili prečesto mijenjate raspoloženje, sanjate čudne snove i ništa vam od planova, pa i onih najprostijih, ne ide od ruke, onda ste savršeni kandidat za slijedeći ritual.

Potrebna vam je jedna nova bijela svijeća i čista čaša bez ikakvih ornamenata na sebi. Svijeću postavite u čašu i zapalite sa šibicom. Pomolite se. Molitvu možete iskazati svojim riječima, pazeći da bude što direktnija i jasnija poput ove: “Molim Ti se, Bože, da me očistiš i spasiš od neprijateljskog zla, od uroka, od nameta, od zlih sila, od svega onoga što je neko meni radio, upućivao i namjenjivao. Izliječi me, dragi Bože. Od dva lijeka daj mi jedan pa koji bilo, ja te molim Bože po nebrojeno mnogo puta. Amin”

Dok molite važno je posmatrati plamen. Način na koji se dim širi te skuplja li se čađa po staklu čaše. Kada prvi put zapalite svijeću, ako njen fitilj ispušta crni dim to je znak da postoji negativan uticaj usmjeren na vas ili vašu želju. Ukoliko je dim bijel, onda znajte da ništa ne blokira vaš zahtjev. Jak plamen koji skače signalizira na to da postoji puno snage i energije i da se vaš duhovni zaštitnik bori za vas.

Sa druge strane, istrošen ili nizak plamen svijeće upozorava da vaša molitva nije vrijedna truda, možda zapravo ovim ritualom tražite osvetu ili želite nauditi drugima. U tom slučaju vrlo je vjerovatno da će se plamen sam od sebe ugasiti prije nego li se svijeća istopi do kraja. Suočavate se s jakim duhovnim protivljenjem u ispunjavanju vašeg zahtjeva. Možda ćete morati zaboraviti na osvetu i još se dodatno moliti da vaš zahtjev bude uslišen.

Ponekad ćete čuti pucketanje dok svijeća gori. To znači da vaš duhovni zaštitnik upravo moli Boga u vašu korist. Što je pucketanje glasnije, to je otpor zla jači protiv vas. Ako se staklo čaše razbije, napukne ili uništi na bilo koji način, to je pokazatelj da postoji jako prokletstvo ili snažna loša namjera, poput crne magije, koja je usmjerena na vas.

Pažnju također treba posvetiti i analizi same čaše. Ukoliko staklo ostane prozirno dok gori, to pokazuje da nema protivljenja protiv vas. Vaše duhovno okruženje je čisto i vaše molitve se uzdižu do Boga kako bi trebale. Ako čaša počne crniti na vrhu, ali ostane prozirna na dnu, to onda nije znak da neko radi protiv vas već signal da su neprijateljske zle namjere poražene vašim molitvama. Pocrni li staklo do kraja, imate razloga za brigu: napadnuti ste negativnom energijom.  Za odbranu trebate pozvati svetog Mihaela. To ćete učiniti tako da crvenu svijeću pomažete maslinovim uljem i onda zapalite moleći arkanđela Mihaela za zaštitu. Nakon toga pripalite bijelu svijeću Duhu Svetome i izgovorite molitvu Duhu Svetomu da apsorbira svaku negativnost koja vas napada, dok se Mihael bori za vas. Desi li se da svijeća pocrni onda je crna magija izrazito snažna odnosno imate moćnog neprijatelja pa svakako potražite pomoć kod nekog duhovnog iscjelitelja.

 

ČAROLIJA SRETNOG DOMA

Iako se voodoo magija zbog filmske industrije smatra nečim lošim i opasnim prava je istina da nam ona pruža mnoštvo recepata kojima možemo uljepšati i olakšati svoj život. Jedan od takvih recepata je i ovaj koji ima za cilj  privući sreću u naš dom. Uzmite svježe kokošje jaje, zavežite komad bijele i komad plave vrpce oko njega, po tome nakapajte nekoliko kapi svog uobičajenog losiona, a zatim stavite jaje u metalnu posudu i pored njega zapalite crvenu svijeću.

Izgovorite tri molitve Bogu pa ugasite svijeću. Jaje stavite u podnožje svog kreveta cijelu noć a sutradan ga pokupite odatle i bacite u rijeku.